Visje in de oven

Ooit zelf verzonnen op basis van  wat ik in op dat moment in huis en tuin had.
De kruiden die ik erbij doe zijn altijd afhankelijk van wat ik in de tuin of in huis heb, maar 
salie is erg !ekker erbij.
Zelf vind ik panga als vis het aller lekkerst , jammer dat het zo’n vervuilde vis is, dus die eet ik niet meer.
Iedereen die dit bij mij gegeten heeft vindt het lekker.  Maar het is vooral favoriet bij Ger.
vis in folie

benodigdheden voor 4 personen
– 4 panga filets of andere vis naar smaak
– 2 grote preien
– 1 gourgette
– diverse tuinkruiden,
– uien
– knoflook
– pesto
– (eventueel wat roomkaas van de aldi)
– 2 pakken spinazie

Bereiding
Bak de uien en de prei en de  knoflook fijngesnipperd
Snij de  gourgette in lucifergrote reepjes en bak die erbij
Doe er dan de groene kruiden bij en een half potje groene pesto.
Om het romiger te maken kun je er nog roomkaas doorheen mengen.
Peper erbij naar smaak.
Leg de alluminiumfolie met gladde kant naar binnen.
1e laag spinazie
2e laag de vis
3e laag het groentemengsel
Eventueel een scheutje wijn erbij en de de alluminium dicht vouwen en afhankelijk van de vissoort in de oven op 180 gr tot vis gaar is

Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.