Eton Mess van Yvette van Boven

Ik ben niet echt een toetjesheld, en maak ze ook niet veel (calorie-technisch). Daarom komt een snel toetje dan wel van pas. Deze is van Yvette van Boven. En in feite kun je altijd alle ingrediënten in huis hebben als je op het laatste moment nog een toetje wilt maken.

Benodigdheden

75 gram meringes
250 cc slagroom
2 tl suiker
250 gram rood diepvriesfruit

Bereiding

Breek de meringes in grove stukken
Klop de slagroom met suiker lobbig
schep de meringes en fruit er door heen.

Dan kun je het nog top afmaken door muntsuiker te maken en hier de rand van het glas waarin je het serveert te deppen. Je maakt de muntsuiker door 15 gram munt en 100 gram suiker in een keukenmachine tot groen poeder te vermalen. Strooi dit op een bord, bevochtig de randen van het glas met wat water of citroensap en doop het in de muntsuiker.

Dit bericht werd geplaatst in toetjes. Bookmark de permalink .