Groene mangosalade met garnalen

Voorgerecht voor 3 personen, bizar aantal als ik er zo naar kijk, maar zo kreeg ik het aangeleverd door Saskia. Ik moet het nog maken, maar het ziet er heerlijk uit.

Benodigdheden

  • 1 stevige mango schillen en in dunne reepjes snijden.
  • 3 eetlepels vissaus
  • sap 1 limoen
  • 1 rode peper fijn gehakt
  • ½ bosje munt,
  • ½ bosje basilicum,
  • ½ bosje koriander
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 200 gram garnalen
  • 1/4 zakje conimex Massaman Thaise currypaste
  • gebakken uitjes en gezouten pinda’s

Bereiding

Vissaus, rode peper en limoen mengen en in schaal met mango reepjes doen en half uurtje laten trekken.
Groene kruiden hakken en erbij doen.
Olie verhitten, currypaste meebakken en dan garnalen alleen kort opwarmen.
Op borden klein taartje maken of nestje (valt alles af maar staat wel op de foto ) van de mango, dan garnalen erover en garneren met pinda’s en gebakken uitjes en paar kleine blaadjes verse kruiden.

Dit bericht werd geplaatst in voorgerechten en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.