Statistieken 2017 van mijn kookschriftje

Een overzicht is wel weer op zijn plaats. In 2015 ben ik met mijn kookschriftje begonnen, en de bezoekersaantal blijft groeien.  Onbedoeld leuk toch!?

Dit jaar waren er in totaal 6703 views en 3933 bezoekers, dat is meer dan het dubbele van het eerste volle jaar van mijn kookschriftje. Ook fijn dat niet iedere bezoeker meteen wegklikte, maar meerdere pagina’s bezocht heeft.

Schermafdruk 2017-12-31 15.01.54

Bezoekers kwamen uit wel 31 verschillende landen, ik noem bv Cambodja, Ghana, Slovenië, Bolivia, Thailand, Rusland, Polen, Hongarije, Roemenië, Australië, Vietnam. Maar ik heb zomaar het vermoeden dat die bezoeken onbedoeld waren.
Maar op nummer 1 staat natuurlijk Nederland, gevolgd door België en de Verenigde Staten. Turkije is flink gedaald, volgens mij is de verhuizing van Anneke en Robbert daar debet aan.

Schermafdruk 2017-12-31 15.02.38

Het enige zwaar teleurstellende is het aantal reacties. Op de homepage kan gereageerd worden. Dit is maar een maal gebeurd!!!! In het overzicht staat 2x, maar dat kan ik nergens terugvinden.

Het recept wat het meest bezocht is is het recept om zelf arrancello of limoncello te maken, maar ook de bavette in sjalottensaus deed het goed.

De drukst bezocht maand was natuurlijk zoals elk jaar december.

Ik heb weer met plezier mijn receptjes verzameld afgelopen jaar. Nu op naar een fijne jaarwisseling en voor alle lezers het allerbeste gewenstvoor 2018

 

Dit bericht werd geplaatst in tips&tricks. Bookmark de permalink .