Hollands stooflapje met Aziatische touch

Een keer snel bij elkaar verzonnen en dat heeft toen goed uitgepakt.
Om het niet te vergeten maar gauw gauw toch in het kookschriftje gezet.
Lekker bij een stamppot, b.v. de andijviestamppot eveneens met Aziatische touch

Benodigdheden

  • Sudderlapjes of sucadelapjes
  • 1 middelgrote ui
  • Char Siu va Lee Kum Lee saus
  • 1 el masla
  • 1/2 el chilivlokken
  • half verkruimeld bouillonblokje

Bereiding

  • De ui snipperen, en aanbakken.
  • De lapjes erbij aanbakken.
  • Dan 3 eetlepels Char Siu saus er bij van Lee Kum Kee,
  • 1 eetlepel masala,  1/2 theelepel (of minder als je niet heet kunt eten) chilivlokken erbij
  •  Een plens water erbij en een half gekruimeld bouillonblokje en laten sudderen tot het gaar is.
  • Als het water is ingekookt dan nog wat water erbij , naar smaak en eventueel ietsje binden
Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten. Bookmark de permalink .