Asperges, coquille, gamba voorgerecht

Een heerlijke combinatie, met een zalige erwtenpurree en lamsoren. En alles maal drie.
De lamsoren heel snel en kort in water wassen, want ze kunnen niet goed tegen zoetwater.
Als je geen lamsoren kunt krijgen kun je ook zeekraal nemen.

Benodigdheden

  • 1 pakje diepvries erwten 2015-06-12 19.53.16
  • coquille st Jacques (3 pp)
  • asperges (3 pp)
  • gamba’s (3 pp)
  • lamsoren (3 pp)
  • 3 takjes mint

Bereiding

  • De erwten koken tot ze gaar zijn en pureren met een beetje boter zout en verse mint.
  • de asperges 15 minuten koken
  • de lamsoren 4 minuten koken
  • de coquilles en de gamba’s kruiden met peper en zout een bakken.
  • Alles een beetje gezellig dresseren op een bordje.
Advertenties
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in voorgerechten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.