Met extra water er bij heb je een prima soep.
Kleine update: ik ben helemaal verslaafd aan de soep. Maak ik bijna 1x per week. Gewoon dit recept aanvullen met 1 liter water en twee bouillonblokjes. Heeeeeerlijk. En dan nog wat vermicelli. Kijk voor het recept bij de soepen of klik hier
benodigdheden voor een flinke pan ongeveer 6 – 8 p
- 1 kilo runderpoulet
- 2-3 uien
- 1 zakje milde paprikapoeder
- 2 theelepels sambal
- 1 groot blikje tomatenpurree
- worshestershiresaus
- laurierblad
- 1 eetlepel mosterd
- 2 rode paprika’s
- 2 bakjes gerookt spek
bereiding
- De uien snijden en aanbakken met het vlees
- De overige ingredienten erbij voegen
- Wat water erbij en gaar laten sudderen
- de spekjes uitbakken
- uit de pan halen en daar de reepjes paprika in bakken
- Als het vlees gaar is de spekjes en paprika toevoegen
- Kruiden naar smaak met peper en zout en eventueel een bouillonblokje.