Preisoep met filet d’anvers en kwartelei

Een recept door André verschillende keren gemaakt voor de eetclub. Uit de kookbijbel van Huijsentruit.
Als je geen filet d’anvers kunt vinden, dan kun je ook rookvlees nemen.

Ingrediënten
– 1 aardappel
– 3 preien
– 1 ui
– 2 teentjes knoflook
– 1 liter kippenbouillon
– 4 kwarteleitjes
– 8 plakjes filet d’anvers
– 2 dl light room
– kervel

Bereiding
Snijd de aardappel de prei ui en knoflook in stukjes en stoof ze aan in boter.
Gooi de kippenbouillon erbij en laat het 45 minuten koken
Alles glad mixen.
Snijd de filet d’anvers julienne en laat hem gedurende 30 minuten op bakpapier drogen in de oven op 150 gr
Krui de soep verder met peper en zout en werk af met de room
De soep serveren met de filet d’anvers, gehalveerde kwarteleitjes en gesnipperde kervel

Advertenties
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in soep en getagged met . Maak dit favoriet permalink.