Zalm in ham uit de oven

Dit recept komt rechtstreeks van Koken met Karin. Een erge leuke site met super recepten. Ik verander zelden iets aan haar recepten, maar neem wel mijn favoriete recepten van “koken met karin” over op deze site, omdat deze beter werkt op mobiele apparaten.
Dit recept is super makkelijk, razendsnel klaar en heerlijk.
PhotoGrid_1394951559183

Benodigdheden
– Zalm
– Rauwe ham (kies de ham die je zelf het lekkerst vindt.
– Pesto (zelfgemaakt is natuurlijk het lekkerst , kijk hier voor het recept
– Citroenrasp
– Citroen peper

Bereiding
Smeer de pesto op de zalmplakken
Doe er wat geraspte citroenschil en citroen peper op
Rol de zalm in de ham (uiteinde van de hamplakjes aan onderzijde van zalm)
Leg het op de bakplaat die ingevet is met olie of boter (of in een metalen ovenschaal)
10 minuten in een voorverwarmde over 200 gr

Advertenties
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Zalm in ham uit de oven

  1. Pingback: Gevulde puntpaprika’s | iety's kookschriftje

Reacties zijn gesloten.