Mosselen net even anders

Vaak worden mosselen in wijn, bier of bouillon gekookt. Dit zijn mosselen met een kaassaus, boursin cuisine. Het is een idee van Ellen. Het is machtig, maar lekker dat het is. 
Je kunt de boursin ook vervangen door creme fraiche met roquefort, dit is scherper van smaak, maar misschien nog lekkerder (voor de liefhebber) Ik at dat een keer in Frankrijk

Benodigdheden
– 1 ui
– knoflook naar smaak
– bosje lenteui
– diverse verse groene kruiden (naar smaak)
– lomboks (naar smaak)
– 1 bakje boursin cuisine
– 1 glas witte wijn

Bereiding
de ui, knoflook, lenteuitjes, spaanse peper fijnsnijden en in een beejte olijfolie opbakken (niet bruin laten worden)
De groene kruiden grof snijden en er bij doen
Dan de boursin cuisine of de roquefort met creme fraiche erbij doen
De witte wijn toevoegen en de mosselen hierin gaar koken.

Advertenties
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.