Olijfolie

Ik heb een jaar geleden een hele lading olijfolie, rechtstreeks uit Italië geïmporteerd,  ingeslagen, een super olijfolie. Niet om in te bakken maar alleen om over de salade te doen, of brood in te deppen. Hij was zo op.
Nu at ik laatst met een vriendin in Eindhoven bij Vintage (naast de Catharinakerk, echt een aanrader!!!) en daar stond een literfles olijfolie op tafel die net zo lekker was even mooi helder groen van kleur en gewoon om de hoek bij de Sligro te koop is. (en een stuk goedkoper is)olijfolie

Dit bericht werd geplaatst in tips&tricks en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.